Skip to main content

In deze nieuwsbrief stellen alvast een aantal partijen aan je voor. Woodstone is een ontwikkeling van M.J. De Nijs Projectontwikkeling en wordt gebouwd door Bouwbedrijf M.J. de Nijs en Zonen B.V. Een Noord-Hollandse projectontwikkelaar en aannemer die gespecialiseerd zijn in binnenstedelijke bouw van grote tot kleine, vaak bijzondere projecten.

De Nijs staat bekend om hoogwaardige en spraakmakende projecten zoals Pontsteiger en Eye-Museum. Ook heeft De Nijs de nieuwbouwprojecten Lapis Lazuli en De Coraal ontwikkeld en gerealiseerd, gelegen in het centrum van Heerhugowaard, naast Woodstone. Het volgende hoogwaardige maar ook spraakmakende project is Woodstone.

Maak kennis met De Nijs en hun projecten.

Woodstone wordt gerealiseerd in samenwerking met Hamlet. Hamlet is gespecialiseerd in het constructief ontwerpen van gestapelde bouw in massief hout en heeft reeds diverse toonaangevende projecten ontworpen en gerealiseerd. Het bouwen in hout is enorm in opkomst vanwege onder andere de snelheid en duurzaamheid. Maar het resulteert ook in gezondere gebouwen voor de bewoners.

Lees meer over Hamlet.

Modelwoning op locatie

Bijzonder is dat er op de locatie van Woodstone een ‘Mock up’ (proefopstelling) is gerealiseerd. Op locatie zijn er namelijk al 3 verschillende typen woningen gebouwd. Een zeer waardevolle toevoeging voor nieuwbouw. Waar je normaal gesproken een nieuwbouwwoning koopt op basis van de tekeningen, kan je de woningen hier straks al bezichtigen.

Voor buurtbewoners heeft er onlangs een participatiebijeenkomst plaatsgevonden. Zij werden als eerste in de gelegenheid gesteld de woningen te bekijken.