Skip to main content

Gezond en duurzaam wonen in Europa's grootste houtbouwproject

Gezond en duurzaam wonen in Europa's grootste houtbouwproject

Wonen in het centrum van Heerhugowaard

Ervaar het duurzame wonen van de toekomst.

Alle voorzieningen en NS station op loopafstand.

Prachtige houten plafonds in het zicht

Standaard plafondhoogte 2,7 meter.

Energiezuinig met Energielabel A+++ of A++

Profiteer van duurzaamheidskorting en biobased financiering.

Start verkoop op 10 & 11 maart

Bezoek de modelwoning

Gezond wonen in het hart van de stad

Wonen in het centrum van Heerhugowaard. En toch midden in een parkachtige omgeving. In een duurzaam, behaaglijk appartement met een unieke, eigenwijze architectuur. Dat is Woodstone. Bijna volledig gebouwd van hout met van buiten een stoere, moderne uitstraling. En met binnen al het comfort dat jij je maar kunt wensen. Zie jij jezelf hier al wonen?

Woodstone is niet zomaar een project, maar het grootste houtbouwproject van Europa. En hét toonbeeld van duurzaam wonen. Want de woningen en appartementen worden bijna volledig gebouwd van cross laminated timber; een houtbouwproduct dat bestaat uit kruislaags verlijmde lamellen. Dit materiaal is bijzonder duurzaam, energiebesparend, luchtdicht en zorgt voor een behaaglijk en gezond binnenklimaat met een prettige akoestiek. Bovendien is dit materiaal vormvast, eenvoudig te monteren en biedt het volop mogelijkheden om precies die duurzame, groen en serene stijl neer te zetten. Wonen in Woodstone is dus mooi en comfortabel wonen. En hét woningbouwproject voor mensen met een groen hart.

Meer over CLT

Project

Spraakmakende,
eigenwijze architectuur

Woodstone wordt ontwikkeld door M.J. de Nijs Projectontwikkeling. En dat betekent bij voorbaat al dat je iets bijzonders kunt verwachten. Want de projectontwikkelaar focust zich op woningen met een unieke architectuur en een eigen uitstraling. Voor dit project zijn dan ook de beste architecten aangetrokken. Mecanoo, Boporai, Heren5 en houtbouwer Hamlet zijn samen verantwoordelijk voor de bijzondere architectuur. Benieuwd naar andere projecten van De Nijs? Kijk dan eens naar De Coraal en Lapis Lazuli. Dit laatste project verrijst momenteel in het centrum van Heerhugowaard.

Woningen

Voor iedere doelgroep de ideale woning

Woodstone verrijst in het hart van Heerhugowaard. Midden in deze groenrijke omgeving komen straks vijf markante appartementengebouwen, die variëren in hoogte, met in totaal 192 appartementen. Of je nu de wens hebt om riant te wonen of juist de voorkeur geeft aan een kleiner en compacter appartement, in Woodstone heb je volop keuze. Want de appartementen variëren in grootte van 40 tot 120 m². Fijn dus voor starters en senioren, maar ook voor gezinnen.

Studio’s
circa 40 m2

2-kamerwoningen
circa 50 m2

3-kamerwoningen
circa 70 m2

4-kamerwoningen
circa 90 m2

Penthouses
120 m2 tot 160 m2

Een comfortabel en gezond binnenklimaat

Waar je van buiten geniet van dat stoere, eigenwijze hout, maak jij je woning van binnen helemaal eigen. Om het je gemakkelijk te maken worden alle wanden van gips, zodat je deze eenvoudig kunt bewerken. Het voordeel van gips boven beton is bovendien dat je scheuren voorkomt én kunt rekenen op een prettige akoestiek. Het plafond houdt die mooie uitstraling die hout met zich meebrengt. Zo haal je die stoere, eigenwijze sfeer van buiten ook een beetje naar binnen.

Omgeving

Wonen, leven, recreëren

Woodstone ligt in het hart van Heerhugowaard. Vanuit je nieuwe appartement loop je zo via de iets verhoogde, kronkelende paadjes naar Winkelcentrum Middenwaard. Hier vind je talloze bekende winkelketens, maar ook kleinere mode-, beauty- en delicatessezaken. Lunchen of zin in een drankje? Ook dat kan in Middenwaard. Heerhugowaard heeft ook voldoende te bieden op het gebied van recreatie. Zo geniet je van de nieuwste films in bioscoop Vue en van een indrukwekkende voorstelling in theater Cool kunst en cultuur. Ook zijn er diverse sportgelegenheden, -scholen en –verenigingen om bij aan te sluiten. Of ga naar Geestmerambacht of het Park van Luna. Om een dagje heerlijk te ontspannen met het bos, de weides, strand en het water. Pluspunt is dat je dichtbij de uitvalswegen woont. Via de A9 en de Ring van Alkmaar ben je snel in een van de omliggende steden.

Je auto parkeer je onder het gebouw. Ook zijn er voldoende parkeergelegenheden in de omgeving. Kies je liever voor het openbaar vervoer, dan woon je in Woodstone ook ideaal. Want het station vind je op steenworp afstand.

Mock-ups op ware grootte

Natuurlijk willen we je een zo goed mogelijk beeld geven van je toekomstige appartement. Daarom zullen we op het terrein levensgrote mock-ups plaatsen. Die richten we volledig in zodat je precies weet hoe je appartement er in de toekomst uit kan zien.

Meer weten?

Meld je aan!

De start verkoop staat gepland voor het derde kwartaal van 2022. De bouw van Woodstone start naar verwachting in het eerste half jaar van 2023. Heb je interesse in dit mooie project? Meld je dan aan via onderstaand contactformulier. Dan houden we je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.Ontwikkeling

M.J. de Nijs Projectontwikkeling
tel. 0226 - 39 70 00
www.denijs.nl
info@denijs.nl

Realisatie

Bouwbedrijf M.J. de Nijs en Zonen B.V.
tel. 0226 - 39 70 00
www.denijs.nl
info@denijs.nl

Verkoop & Informatie

Broekman makelaars
tel. 072 - 562 55 44
www.broekmanmakelaars.nl
nieuwbouw@broekmanmakelaars.nl

Verkoop & Informatie

VLIEG Makelaars
tel. 072 - 571 71 44
www.vlieg.nl/makelaar-heerhugowaard
heerhugowaard@vlieg.nl

© 2023 Wonen in Woodstone • Website by Sixtyseven VastgoedcommunicatieDisclaimer • Privacy verklaring