Skip to main content

Parkeren en deelmobiliteit

Met 175 parkeerplaatsen in totaal is er genoeg ruimte voor je auto en die van jouw bezoek. Als bewoner van een appartement heb je recht op een plek in de garage. Parkeren is bovendien veilig, alleen via een toegangscontrolesysteem kun je naar binnen.

Bij duurzaam wonen past duurzaam vervoer

Heb je geen eigen auto, maar er zo nu en dan wel één nodig? Dat kan! Dan kun je gebruik maken van de duurzame deelauto’s. Want we zetten in op deelmobiliteit. Zo dringen we het aantal geparkeerde auto’s terug én leveren we een bijdrage aan een duurzame manier van vervoer. Zo leveren we een belangrijke bijdrage aan het klimaat.

Duurzame mobiliteit als prioriteit

Samen met Hely hebben we de intentie om tien jaar voor deelmobiliteit te zorgen. Na twee jaar is er een evaluatiemoment en is het aan de VvE om het contract al dan niet voort te zetten of uit te breiden. De eerste twee jaar voorzien we in twee deelauto’s; een E-City en een E-Comfort. Ook voorzien we in een elektrische bakfiets en twee elektrische fietsen.

Kiezen voor deelmobiliteit

Het eerste jaar betaal je als gebruiker een sterk gereduceerd tarief van € 10,- per maand voor Hely Flow. Het tweede jaar kost Hely Flow € 30,- per maand. Hely is kiezen voor duurzame deelmobiliteit. Maar ook nog eens goed voor je portemonnee. Je hoeft immers niet te betalen voor de aanschaf, je hebt geen afschrijving en betaalt ook geen onderhoud, brandstof, verzekering of wegenbelasting.

Min. 1 uur afname, daarna afrekenen per minuut. Incl. brandstof- & kilometerkosten.

Ontwikkeling

M.J. de Nijs Projectontwikkeling
tel. 0226 - 39 70 00
www.denijs.nl
info@denijs.nl

Realisatie

Bouwbedrijf M.J. de Nijs en Zonen B.V.
tel. 0226 - 39 70 00
www.denijs.nl
info@denijs.nl

Verkoop & Informatie

Broekman makelaars
tel. 072 - 562 55 44
www.broekmanmakelaars.nl
nieuwbouw@broekmanmakelaars.nl

Verkoop & Informatie

VLIEG Makelaars
tel. 072 - 571 71 44
www.vlieg.nl/makelaar-heerhugowaard
heerhugowaard@vlieg.nl

© 2023 Wonen in Woodstone • Website by Sixtyseven VastgoedcommunicatieDisclaimer • Privacy verklaring