Skip to main content

Jouw droomappartement
in Woodstone!

Profiteren van dubbele rentekorting?

De woningtypes A, B en en voor een deel type C van Woodstone vallen allen onder de grens van de Nationale Hypotheek (NHG). Met deze hypotheekgarantie profiteer je van een eerste rentekorting. Daarnaast voldoet Woodstone aan de laatste duurzaamheidseisen van de Rabobank en Triodos bank. Dit levert een tweede rentekorting op. Rabobank beloont je met een duurzaamheidskorting en Triodos met de laagste financiering die men aanbiedt: de Triodos Biobased Hypotheek.

Lees hieronder hoe onze partners Rabobank en Triodos Bank je kunnen helpen.

Rabobank

De Rabobank is volledig op de hoogte van het project Woodstone en daarmee de aangewezen partner om je voor te laten lichten. Zij denken graag met je mee, ook in complexe situaties. Ze zijn bieden advies op maat en kennen alle ins en outs van het project.

Financieel advies op maat
Je bent geïnteresseerd in een appartement in “Woodstone” en ben je benieuwd of deze binnen je budget past? Laat dan een financiële check doen. Daarmee weet je precies wat je kunt lenen en vergroot je ook de kans op je droomwoning. Daarnaast komt het voor dat de financiering van een woning niet haalbaar is. Dit is vervelend voor zowel voor jou als koper als de ontwikkelaar. Om teleurstellingen te voorkomen moedigen wij je daarom aan om een financiële check te doen.

Hoe word ik een voorrangskandidaat?
Ja, je leest het goed: voorrangskandidaat! Tijdens de toewijzing krijgen kandidaten die een financiële check hebben uitgevoerd, én deze vóór de sluitingsdatum ondertekend hebben afgegeven, een voorrangspositie op zij die dit niet hebben gedaan. Buiten inzicht in je financiële haalbaarheid kun je er dus profijt van hebben als je een financiële check doet.

Financieel advies op maat
Rabobank denkt in alle situaties graag met je mee. Voor de diverse doelgroepen hebben we uitgebreide oplossingen. Onze adviseurs staan voor je klaar en vertellen je graag meer over de pluspunten en voorwaarden van een rabobank hypotheek. We helpen je graag je droomwoning in “Woodstone” te realiseren!

Vraag hier je financiële check aan

Je duurzame appartement gezien in “Woodstone”?
Heb je interesse in een mooi duurzaam appartement in Heerhugowaard? Laat dan een persoonlijke financiële check doen bij Rabobank en vergroot zo de kans op je droomwoning. Rabobank stimuleert energiezuinig en duurzaam wonen. Daarom ontvang je bij aankoop van een woning in “Woodstone”, bij Rabobank een extra duurzaamheidskorting op je hypotheekrente*. Dat scheelt niet alleen in je energiekosten, maar ook in je maandelijkse hypotheeklasten.

Duurzaamheidskorting hypotheekrente

Bekijk de mogelijkheden met één van onze adviseurs,
zij helpen je graag!
Wil je gebruik maken van een gratis financiële check? Maak dan een afspraak met één van de financieel adviseurs nieuwbouw van Rabobank. Onze adviseurs Ruben van Tatenhove en Melanie Mellema zijn nauw bij “Woodstone” betrokken en goed op de hoogte van dit project én de verschillende appartementen. Zij gaan dan ook graag met je in gesprek over je woonwensen en plannen voor een appartement in Heerhugowaard.

Nieuwbouwwoning en hypotheek. Hoe zit dat?

De kleine lettertjes
Wij verplichten je niet om een hypotheek of een financiële check bij Rabobank af te sluiten, dus heb je een financiële check elders (erkende hypotheekadviseur) laten uitvoeren, kom je ook in aanmerking als voorrangskandidaat. Helaas komt het regelmatig voor dat kandidaten op het laatste moment afhaken omdat zij de woning niet kunnen betalen. Om de snelheid in de verkoop van de woningen te stimuleren zijn wij een samenwerking met Rabobank aangegaan. De hypotheekadviseurs van Rabobank zijn goed op de hoogte van het project en hebben voldoende capaciteit om je te begeleiden bij het verschaffen van inzicht in je financiële haalbaarheid. Natuurlijk ben je vrij om zelf een hypotheekadviseur bij een bank of onafhankelijke partij in de arm te nemen.

Wanneer lever ik mijn financiële check in?
De financiële check dien je te uploaden tijdens de inschrijfperiode (verkoop). De inschrijving vindt digitaal plaats middels een digitaal inschrijfformulier. Deze is te vinden in je  persoonlijke account. In dit digitale inschrijfformulier kun je ook de financiële check uploaden.

Online videogesprek

Dé start voor jouw nieuwe droomwoning

Ben je nieuwsgierig geworden? En wil je weten wat jouw financiële mogelijkheden zijn? Maak dan snel een afspraak voor een financiële check via de link hieronder met Ruben of Melanie, financieel adviseurs bij Rabobank of stuur een email naar nieuwbouw@rabobank.nl.

Een eerste gesprek is kosteloos en vrijblijvend en geeft je snel inzicht in wat er financieel mogelijk is. Ook zijn we in de modelwoning regelmatig aanwezig, dus kom langs als je meer vragen hebt, we helpen je graag!

Melanie Mellema

Ruben van Tatenhove

Triodos Bank

Wil je direct weten wat je te wachten staat bij het kopen van een duurzame woning in Woodstone? Plan een gratis oriëntatiegesprek met een Triodos Hypotheekadviseurs. In dit gesprek kijken we naar je mogelijkheden en doen we een financiële check. Ook vertellen we je meer over onze hypotheek. Als duurzame bank vinden wij houtbouw een belangrijke stap in het verduurzamen van de woningmarkt. Daarom bieden we als enige bank korting op specifieke houtbouw projecten als Woodstone.

Persoonlijke financiële check
Wil je direct weten wat je te wachten staat bij het kopen van een duurzame woning in Woodstone? Plan een gratis en vrijblijvend oriëntatiegesprek voor een financiële check in met een van de drie Triodos hypotheekadviseurs. Zij kennen alle ins-and-outs van Woodstone en duurzame bouw. Dit gesprek kan gewoon per telefoon en duurt een half uur.

Advies met een financiële check
Na een gesprek met een van onze adviseurs weet je wat je je ongeveer kunt lenen en wat je maandlasten ongeveer zijn. Zo weet je of je een appartement in Woodstone kunt kopen. Dit leggen we vast in een financiële check. Deze verklaring kun je toevoegen aan je inschrijving.

Voorrang met financiële check
Nadat de inschrijving sluit, wordt bepaald wie welk appartement mag kopen. Hierbij wordt gekeken naar de voorkeuren en de financiële mogelijkheden. Zo blijven er zo min mogelijk huizen over en is de kans groot dat de kopers de huizen kunnen betalen. Een financiële check zorgt voor een snellere doorlooptijd. Daarom krijg je voorrang als je een financiële check aanlevert.

Lees meer

Hypotheek met korting bij Woodstone
We kunnen de CO2-uitstoot drastisch verminderen als we huizen en gebouwen energiezuiniger maken. Daarom belonen we klanten met een hypotheek voor een duurzamer huis al jaren met een lagere rente. De appartementen van Woodstone gaan zelfs een stapje verder. Deze zijn gebouwd van hout dat zelfs CO2 opneemt. Triodos Bank stimuleert deze duurzame woningbouw met extra korting op de hypotheek. De houten appartementen in Woodstone komen hiervoor in aanmerking.

triodos.nl/biobased-hypotheek

Financiële check

Plan een gratis oriëntatiegesprek

Onze adviseurs kennen alle ins-and-outs van Woodstone en duurzame bouw. Na een gesprek weet je of je een woning in Woodstone kunt kopen. Dit leggen we vast in een financiële check. Deze verklaring kun je toevoegen aan je inschrijving en geeft je voorrang bij de toewijzing. Dit gesprek kan gewoon per telefoon en duurt een half uur. Neem dus direct contact met ons op. Bel: 030 694 2500 (Op werkdagen tussen 9.00 en 17.00)

Dirk Bugter

Maurice van Maassen

Janiene de Ruiter-Meijer

Vraag hier je financiele check aan

Ontwikkeling

M.J. de Nijs Projectontwikkeling
tel. 0226 - 39 70 00
www.denijs.nl
info@denijs.nl

Realisatie

Bouwbedrijf M.J. de Nijs en Zonen B.V.
tel. 0226 - 39 70 00
www.denijs.nl
info@denijs.nl

Verkoop & Informatie

Broekman makelaars
tel. 072 - 562 55 44
www.broekmanmakelaars.nl
nieuwbouw@broekmanmakelaars.nl

Verkoop & Informatie

VLIEG Makelaars
tel. 072 - 571 71 44
www.vlieg.nl/makelaar-heerhugowaard
heerhugowaard@vlieg.nl

© 2023 Wonen in Woodstone • Website by Sixtyseven VastgoedcommunicatieDisclaimer • Privacy verklaring