Mooi en comfortabel wonen

Het grootste houtbouwproject biedt voor ieder wat wils. Je woont hier niet alleen in een gebouw met prachtige architectuur maar draagt ook de aarde een warm hart toe.

Fijne studio’s

Heerlijke
starterswoningen

Verspreid over de verschillende woongebouwen worden 36 studio’s gerealiseerd. Een volledig zelfstandige woning met voldoende ruimte voor je eet-, zit- en slaapgedeelte. De grote raampartijen zorgen voor veel lichtinval. Een badkamer met douche, wastafel en toilet en een aparte ruimte voor je wasmachine en droger maken het geheel compleet. Een heerlijk startersappartement op een mooie plek!

2-kamerappartement

Met heerlijke buitenruimte

De 2 kamer appartementen hebben een woonoppervlakte van ca. 50 m2 en zijn gelegen op de onderste woonlagen van de appartementengebouwen. Alle appartementen beschikken over een buitenruimte waar je heerlijk kan genieten van de op- of ondergaande zon. Ook hier is de woonkamer heerlijk licht door de ramen die van vloer tot plafond lopen.

Mock-up op ware grootte

Natuurlijk willen we je een zo goed mogelijk beeld geven van je toekomstige appartement. Daarom hebben we 3 van de meest voorkomende appartementen op ware grootte al op het terrein gebouwd. Deze zijn volledig ingericht zodat je precies weet hoe je appartement er in de toekomst uit komt te zien.

3-kamerwoning

Type Comfort

Het 3 kamer appartement type Comfort kent 2 varianten, van ca. 67 m2 en van ca. 70 m2. De appartementen hebben veel gelijkenissen maar verschillen van elkaar in de opzet; het ene appartement is in de lengte gesitueerd terwijl het andere appartement in de breedte staat en iets compacter is. Waar het ene appartement juist meer ruimte in de woonkamer heeft, biedt de andere variant een ruimere (hoofd)slaapkamer. Zo spelen we in op de verschillende wensen en behoeften!

3-kamerwoning

Type Luxe

De 5e verdieping van ieder gebouw is exclusief voorbehouden aan de luxe 3 kamerwoningen met een woonoppervlakte van maar liefst ca. 90 m2. Deze heerlijke appartementen hebben een woonkamer over de volle breedte van het appartement waardoor er een ruime eetkamer en apart woongedeelte ontstaat met over de gehele breedte grote raampartijen. Ervaar zelf het licht en de ruimte in de modelwoning!

Riant penthouse

Spraakmakende,
eigenwijze architectuur

In ieder gebouw bevinden zich op de hoogste etage twee heerlijke penthouses van ca. 125 m2. Het royale dakterras zorgt voor de hele dag zon. En met 3 slaapkamers heb je binnen alle ruimte.

Meer weten?

Meld je aan!

De start verkoop staat gepland voor eind 2022. De bouw van Woodstone start naar verwachting in het eerste half jaar van 2023. Heb je interesse in dit mooie project? Meld je dan aan via onderstaand contactformulier. Dan houden we je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.Ontwikkeling

M.J. de Nijs Projectontwikkeling
tel. 0226 - 39 70 00
www.denijs.nl
info@denijs.nl

Realisatie

Bouwbedrijf M.J. de Nijs en Zonen B.V.
tel. 0226 - 39 70 00
www.denijs.nl
info@denijs.nl

Verkoop & Informatie

Broekman makelaars
tel. 072 - 562 55 44
www.broekmanmakelaars.nl
nieuwbouw@broekmanmakelaars.nl

© 2021 Wonen in Woodstone • Website by Sixtyseven Vastgoedcommunicatie • Disclaimer • Privacy verklaring