Skip to main content

Bezoek de
modelwoningen!

Wil jij de modelwoningen bezichtigen?

Iedere woensdag en vrijdag van 16.00 tot 17.00 uur kun je vrij inlopen om de modelwoningen te bezichtigen. De makelaar is aanwezig om je rond te leiden en al je vragen te beantwoorden. Je hoeft dus geen afspraak te maken.

Schikt het je niet op een van deze dagen? Neem dan contact op met een van de makelaars om een afspraak in te plannen.

De volgende modelwoningen zijn te bezichtigen:

StudioXL

Verspreid over de verschillende woongebouwen worden studio’s gerealiseerd. Een volledig zelfstandige woning met voldoende ruimte voor je eet-, zit- en slaapgedeelte. De grote raampartijen zorgen voor veel lichtinval. Een badkamer met douche, wastafel en toilet en een aparte ruimte voor je wasmachine en droger maken het geheel compleet. Een heerlijke studio op een mooie plek!

2-kamer appartement

De 2-kamer appartementen hebben een ­woonoppervlakte van circa 48 m² en zijn gelegen op de eerste en tweede verdieping van OAK. De buitenruimte van de appartementen aan de tangentzijde beschikken over een glazen vouwpui waardoor het mogelijk is dit als tuinkamer te gebruiken. Voor de appartementen gelegen aan de stadscentrum zijde is dit een meerwerk optie. Ook hier is de woonkamer heerlijk licht door de ramen die vanaf de vloer tot het plafond lopen.

3-kamer appartement Luxe

De 5e verdieping van het gebouw is exclusief ­voorbehouden aan de luxe 3-kamer­woningen met een woonoppervlakte van maar liefst ­circa 90 m2. Deze heerlijke appartementen hebben een ­woonkamer over de volle breedte van het ­appartement waardoor er een ruime eetkamer en apart woongedeelte ontstaat met over de gehele breedte grote raampartijen.

Kom kijken in de modelwoningen

Natuurlijk willen we je een zo goed mogelijk beeld geven van je toekomstige appartement. Daarom hebben we 3 van de meest voorkomende appartementen op ware grootte al op het terrein gebouwd. Deze zijn volledig ingericht zodat je precies weet hoe je appartement er in de toekomst uit komt te zien. We ontvangen je graag in de ontvangstruimte op de bouwlocatie, waarna we je een rondleiding geven door alle modelwoningen. Je ontvangt van ons de uitgebreide verkoopbrochure om thuis nog eens rustig door te bladeren.

Ontwikkeling

M.J. de Nijs Projectontwikkeling
tel. 0226 - 39 70 00
www.denijs.nl
info@denijs.nl

Realisatie

Bouwbedrijf M.J. de Nijs en Zonen B.V.
tel. 0226 - 39 70 00
www.denijs.nl
info@denijs.nl

Verkoop & Informatie

Broekman makelaars
tel. 072 - 562 55 44
www.broekmanmakelaars.nl
nieuwbouw@broekmanmakelaars.nl

Verkoop & Informatie

VLIEG Makelaars
tel. 072 - 571 71 44
www.vlieg.nl/makelaar-heerhugowaard
heerhugowaard@vlieg.nl

© 2023 Wonen in Woodstone • Website by Sixtyseven VastgoedcommunicatieDisclaimer • Privacy verklaring