Skip to main content

Bij een duurzaam woningproject hoort duurzame mobiliteit. Daarom zetten we in op deelmobiliteit. Zo dringen we het aantal geparkeerde auto’s terug én leveren we een bijdrage aan een duurzame manier van vervoer.

Samen met Hely hebben we de intentie om tien jaar voor deelmobiliteit te zorgen. Na twee jaar is er een evaluatiemoment en is het aan de VVE om het contract al dan niet voort te zetten of uit te breiden. De eerste twee jaar voorzien we in twee deelauto’s; een E-City en een E-Comfort. Ook voorzien we in een elektrische bakfiets en twee elektrische fietsen.

Het eerste jaar betaal je voor het abonnement een sterk gereduceerd tarief van € 10,- per maand voor Hely Flow. Het tweede jaar kost Hely Flow € 30,- per maand. Voor hetgebruik betaal je een all-in tarief per minuut. Een overzicht van de gebruikstarieven vind je op https://hely.com/tarieven

Met Hely kies je voor duurzame deelmobiliteit. Maar het is ook nog eens goed voor je portemonnee. Bij gemiddeld gebruik ben je met een deelauto doorgaans 30% goedkoper dan met een eigen auto. Je hoeft immers niet te betalen voor de aanschaf, je hebt geen afschrijving en betaalt ook geen onderhoud, brandstof, verzekering of wegenbelasting. Daarbij rij je in een moderne, jonge auto en kies je het type auto dat past bij de rit die je gaat maken. En is het lekker weer, dan kun je ook de Hely elektrische fiets pakken.