Skip to main content

We hebben geweldig nieuws! In slechts 2 maanden tijd is maar liefst 60% van de appartementen in gebouw OAK verkocht. Dit enorme succes is een bevestiging van zowel de populariteit als de kwaliteit van ons project. We zijn dan ook verheugd om aan te kondigen dat op 17 juni de verkoop van de appartementen in gebouw MAPLE van start zal gaan.

Een van de belangrijkste redenen voor de snelle verkoop is de fantastische ligging van ons project middenin het centrum van Heerhugowaard. De kopers worden aangetrokken door de nabijheid van vele voorzieningen zoals het grote Winkelcentrum Middenwaard, NS-station, diverse restaurants en verschillende recreatiemogelijkheden. Deze zijn allemaal op loopafstand te vinden.

Parkeren is doorgaans lastig wanneer je midden in het centrum woont. Echter met maar liefst 174 eigen parkeerplaatsen is er genoeg ruimte voor je auto en die van je bezoekers. Als bewoner van een appartement heb je recht op een plek in de garage. Parkeren is bovendien veilig. Alleen via een toegangscontrole systeem kun je naar binnen.

Een ander aantrekkelijk aspect dat heeft bijgedragen aan het succes van de verkoop, zijn de lage maandlasten. De appartementen zijn zeer energiezuinig en krijgen een indicatief energielabel van A+++. Dit is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor de portemonnee. Zo kun je genieten van comfortabel wonen met een lage energierekening.
Met het enthousiasme en de interesse die we hebben gezien bij de verkoop van gebouw OAK, zijn we ervan overtuigd dat de appartementen in gebouw MAPLE ook snel zullen worden verkocht.

Verkoop start op zaterdag 17 juni

We nodigen je dan ook van harte uit om op zaterdag 17 juni van 11.00 tot 14.00 uur naar het start verkoop evenement te komen. Je hebt dan ook de mogelijkheid om de modelwoningen te bezichtigen. In de modelwoning ervaar je hoe aangenaam wonen in Woodstone is. Jouw bezoek is volledig vrijblijvend en hiervoor inschrijven is niet nodig!

We zien je graag zaterdag 17 juni tussen 11.00 en 14.00 uur!

Locatie: Bouwterrein Woodstone aan de Dolomiet in Heerhugowaard.