Skip to main content

Extra leencapaciteit bij Woodstone sinds 1 januari

Wist je dat het kopen van een nieuw appartement in 2024 wel eens een stuk realistischer kan worden? Vanaf 1 januari gelden er namelijk nieuwe (RUIMERE!) leennormen. Je krijgt vanaf heden extra leenruimte als je een mooi en energiezuinig nieuwbouwappartement in Woodstone koopt.

Met een energielabel A++ kan je € 20.000,- meer lenen en met een appartement met energielabel A+++ wordt dit zelfs € 30.000,- meer. Bijna alle woningen van Woodstone hebben een voorlopig (indicatief) energielabel A+++. Hierdoor valt een gaaf appartement binnen Woodstone nu hopelijk wel binnen jouw mogelijkheden.

Wil je alleen een appartement kopen en verdien je meer dan € 28.000,- bruto? Dan kan je nog een keer € 16.000,- extra lenen. Hiermee wordt je leencapaciteit vergroot met maximaal € 46.000,-

Meer weten over de extra leencapaciteit
De Rabobank en de Triodos bank zijn onze projectpartners op het gebied van woonhypotheken en financiering. Wil je meer weten over de extra leencapaciteit? Neem dan contact op met de financieel adviseurs nieuwbouw van de Rabobank of Triodos bank. Contact opnemen kan door op één van onderstaande links van de banken te klikken of door te mailen naar respectievelijk nieuwbouw@rabobank.nl of hypotheken@triodos.nl

Nieuwsgierig naar de woningen?

Wil jij de modelwoningen bezichtigen? Iedere woensdag en vrijdag van 16.00 tot 17.00 uur kun je vrij inlopen om de modelwoningen te bezichtigen. De makelaar is aanwezig om je rond te leiden en al je vragen te beantwoorden. Je hoeft dus geen afspraak te maken.

Schikt het je niet op een van deze dagen? Neem dan contact op met een van de makelaars om een afspraak in te plannen.