Skip to main content

2022 is voor Woodstone een mooi jaar geweest. De modelwoningen zijn gebouwd en geven je straks een geweldig beeld van hoe jouw toekomstige appartement eruit gaat zien. Een nieuwbouwwoning kopen en deze vooraf kunnen bezichtigen is op zich al bijzonder.

Ondanks dat we afgelopen jaren veel hebben voorbereid aan dit bijzondere project kijken we uit naar volgend jaar. De verkoop van de eerste fase zal in het eerste kwartaal van start gaan. Daarmee wordt het grootste houwbouwproject van Europa echt een feit. En daar zijn we nu al supertrots op.

Meer over Woodstone en bouwen in hout

Bouwen in hout. Het is om ontzettend veel redenen een verstandige keuze. In onderstaande video leggen we je uit wat de vele voordelen van een woning gebouwd van hout zijn. Tevens geven we je al een sneak preview van de volledig ingerichte modelwoningen.

Met de modelwoningen krijg je straks een goed beeld van je toekomstige appartement. Om je nog beter te informeren wordt er op dit moment druk gewerkt aan een maquette van het gehele project. Naast de 5 woontorens zie je op de maquette straks ook het vele groen en de wandelpaden.

Wanneer de verkoop start zal ook de maquette in de modelwoning te bezichtigen zijn.