Skip to main content

Inrichtingsplan binnengebied vastgesteld

Wat opvalt is een prachtige voetgangersroute die slingert langs de vijf woongebouwen die hier verrijzen. In de avonden zijn deze met spots sfeervol verlicht en wijzen ze de route van en naar het station en het naastgelegen Winkelcentrum Middenwaard.

Maar dat is niet alles. Een van de bijzondere toevoegingen aan het binnengebied wordt de gloednieuwe jeu de boules baan. Stel je voor: een zonnige middag doorbrengen met vrienden, genietend van een potje jeu de boules in de parkachtige omgeving van je woning.

Grondwerkzaamheden gestart!

Op de locatie worden inmiddels de contouren van de fraaie slingerende voetgangersroute zichtbaar. Ook wel de rode loper vanaf station naar het winkelcentrum Middenwaard genoemd.

De gemeente is inmiddels gestart met het verleggen van kabels en leidingen, werkt aan een nieuw fiets- en voetpad en er worden veel nieuwe bomen en planten langs de nieuwe weg geplant om een groene zone te realiseren.

Via onderstaande link kun je het definitieve inrichtingsplan inzien.

Open het definitieve inrichtingsplan

Nieuwsgierig naar de woningen?

Wil jij de modelwoningen bezichtigen? Iedere woensdag en vrijdag van 16.00 tot 17.00 uur kun je vrij inlopen om de modelwoningen te bezichtigen. De makelaar is aanwezig om je rond te leiden en al je vragen te beantwoorden. Je hoeft dus geen afspraak te maken.

Schikt het je niet op een van deze dagen? Neem dan contact op met een van de makelaars om een afspraak in te plannen.